2Wheels by Codru Adventure

        Povestea mea, sunt un motociclist cu o experienta de zeci de mii de kilometri parcursi pe motocicleta in ultimii 10 ani. Detin o motocicleta Harley Davidson – Electra Glide, marca pentru care am participat si la demonstratii si de la care am primit aprecieri scrise pentru participare si implicare in diferite evenimente de profil si un Bmw F 650 GS – Dakar. Cat despre experienta mea pe traseu putem aminti ca cea mai lunga cursa a fost de 1200 km parcursi in 14 ore, cea mai lunga expeditie a fost de 5500 km parcursi in 16 zile, iar traseele europene de referinta includ Coasta Dalmata de la nord la sud si de la sud la nord, Canionul Tara din toate directiile, Coasta Nordica a Mediteranei (probabil cea mai solicitanta), majoritatea pas-urilor din Dolomiti si Alpi (inclusiv pas-ul Stelvio, cel mai inalt din Europa),  pas-urile inalte ale Elvetiei (precum Grimsel) parcurse chiar si in conditii de lapovita si ninsoare.

      Un alt punct cheie este reprezentat de activitatea mea desfășurată in competițiile de tip Rally Raid ( viteză macadam/offroad – atât auto4x4 cât și motociclism ) prin funcția de  Track & Race Safety Director, cât și prin funcția de Vicepreședinte al clubului Baja Romania afiliat FRAS. Iar in 2021 Clubul a reusit organizarea a 2 etape de tip RallyRaid pentru Campionatul National de RallyRaid – Motociclism ( FRM 2021)  la Calarasi si la Buzau .

        Noi, cei de la Codru Adventure, ne dorim sa implementam alaturi de voi ideea unei comunitati pe doua roti care sa se exprime prin aventura.

       Lumea se invarte pe patru roti, dar si noua celor cu doua roti ne place lumea.

       Ne-ar placea ca acest nou concept sa se potriveasca cu nevoile voastre, astfel am gandit o serie de pachete, care combina diverse tipuri de aventuri ( motociclism – drumetii montane ) :

      Pentru doritori , incepatori si nu numai, organizam antrenamente de initiere, de pregatire si perfectionare , atat tehnice cat si de indemanare . (click)

** Pachetele se pot discuta financiar si doar pentru o singura motocicleta ( un motociclist cu sau fara pasager ), preturi incepand de la 120 euro.

** Pentru un grup mai mare de 5 motociclete oferim o reducere de 10%.

** Traseele prezentate mai sus sunt doar cu titlu informativ, acestea se pot modifica si adapta.

        Motocicleta este prietena noastra draga de mult timp , am trait impreuna momente de vis pentru ca ne-a dus in locuri cu adevarat frumoase atat in tara cat si afara.

Call Now Button