Cu ideea de prevenire a unor riscuri dar si de a oferi o siguranta si un confort , atunci cand esti pe motocicleta ta, pentru a te bucura de aventura , 2Wheels organizazeaza sesiuni de pregatire individuala, teoretice si practice :

– teoretice – ce presupun discutii si clarificari despre motocicleta ta dar si o abordare corecta de manuire pe drum a motocicletei .

– practice – pregatirea si perfectionarea unui stil de condus adaptat la propria motocicleta , care sa-ti ofere posibilitatea bucuriei aventurii tale pe 2 roti.

In functie de fiecare participant, antrenamentele se intind pe parcursul mai multor sedinte , fiecare sedinta fiind de 2 ore.

Antrenamentele se fac doar individual , cu mentiunea ca puteti sa veniti insotiti de o prietena sau un prieten.

Pretul unei sedinte este de 200 ron. O sedinta include si pregatire teoretica si pregatire practica, astfel in pauzele de la antrenament povestim relaxati diverse subiecte si eventuale intrebari sau clarificari care ar putea aparea.

Antrenamentele acopera dar nu se limiteaza la :

– cunoasterea propriei motociclete

– abordarea corecta a unei serpentine/curbe

– evitarea unui obstacol pe directia de mers

– franarea de urgenta

– manuirea motocicletei la viteze mici si foarte mici

– tehnici de manuire a motocicletei in parcare, inclusiv motocicleta cazuta.

antrenamente in poligon dar si pe sosea ( afara din oras dar si in traficul urban )

Va asteptam cu drag sa incercam impreuna.

** Pentru a acoperi toate cele descrise mai sus, va recomandam un minim de 4 sedinte iar pentru aprofundare minim 6 sedinte.

** Nu-ti oferim niciun certificat de participare/absolvire dar iti oferim certitudinea unei relatii sigure cu motocicleta ta.

Call Now Button